Carti Gastronomice, Vinuri

Anotimpuri Gastronomice 80 de retete de Vara |
Aceasta carte face parte din Colectia Gastronomica, publicata de editura House of Guide.
Alimentatia pe timp de vara are regulile ei simple, care aduc multe beneficii, atunci cand sunt respectate.
Pe timp de vara ar trebui sa consumam cat mai multe fructe si legume proaspete, sa evitam preparatele grase, prea elaborate bogate in amidon.
Profita de acest anotimp si pune in meniul tau rosii, ardei gras, dovlecei, zucchini, morcovi noi, castraveti, patrunjel, marar, cirese, piersici, caise, visine, fara a evita un fruct excelent pentru detoxifierea organismului: pepenele rosu.
Supele reci, sucurile naturale de fructe, limonadele, sebeturile de fructe, inghetatele cu fructe nu ar trebui sa lipseasca dim menuil tau pe timp de vara.
Cartea este impartita in patru mari capitole: Gustari, antreuri si salate, Supe si ciorbe, Feluri principale, Dulciuri si bauturi.
< Inapoi
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!